divendres, 31 d’octubre del 2014

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA














FOTOS CEDIDES PER ANTONI LÓPEZ CARDONA





Ahir va tenir lloc la inauguració de la meva exposició de fotogràfica,  “Moments màgics”,  que es podrà  veure fins el proper 17 de novembre a la Biblioteca Serra i Moret de Pineda de Mar. A tots els que vareu venir, moltes, moltes gràcies per la vostra companyia. L’estona que vam compartir es va fer curta, com sempre sol passar si la gent que t’envolta és, com dir-ho... “gent de casa”. Als que no vareu poder, per un motiu o altre, ser-hi, passeu i mireu-vos les meves fotos com el què són, no massa tècnica, menys preparació, això sí, pura màgia, per tot el què en un moment de la meva vida em van despertar en copsar-les. Màgia, no és això la natura que ens envolta, les meravelles dels nostres paisatges, les flors, la mar, cada moment que llisca i muda de present a passat en un instant?

Agrair molt sincerament a l’amiga Juani de Haro (bibliotecària de Pineda) que apostés per mi, al nostre ajuntament pel seu suport, al company Josep Massaguer per recitar els meus poemes amb la seva particular sensibilitat i inigualable veu, a tots els companys d’AnemxLliure, especialment en Ramon, l’Engràcia, en Joan, la Montse, en Ramon, la Núria, a tots,  tots, per compartir camí amb mi i fer-me millor persona,  a la Nati, la meva amiga-germana, sempre a punt per escoltar, per ajudar, a l'amic Antoni López per fer-me un reportatge tan "wuapo" de la inauguració, i per últim gràcies en Josep,  el meu marit, company de travessia, per ser com és, el meu complement perfecte.

Us deixo una mostra del què va ser.
 

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Cachis la mar, ya estás contalmeu tamañ, proces, y sobre tot com estan pegades (sobre cartulina, paspartús, en fin, correu al cant.
¡Ya podíes habeuro dixat per abril, hem pillaría prop (lease Imserso).
Enhorabona y una abraçada.

Ramon Roura ha dit...

Enhorabona Anna. Llàstima que no podré venir a veure-les de prop.

Josep Balius Planellas ha dit...

Moltes felicitats, no se si m'hi podré acostar, ho veig difícil pro ho intentare, de tota manera segur que val la pena. Una abraçada.

klintxifood ha dit...

Enhorabona per l'exposició!
Aixo sempre fa pujar el ego amunt!
A disfrutar-la!

isabel martin ha dit...

Anna enhorabona ets la sensibilitat en persona i saps transmetre ternura una exposicio fabulosa q tibc q vindra a veure si o si llastima no haber pogut estar a l inauguracio ena veiem aviat un peto d artista.

Cinto soler ha dit...

Una exposició estupenda ja tinc ganes de venir la a veure et desitxo molts exits petooo !!!