dimecres, 29 d’abril del 2015

RESERVA AFRICANA DE SIGEAN (FRANÇA)

He estat pensant quin comentari fer per aquesta entrada del blog i no em decideixo... 
És cert que a mi això de veure animalons salvatges tancats, encara que sigui en una reserva prou "decent", no em feia gaire gràcia, però la colla s'ho val, sabia que el temps compartit seria un regal i,  a més, en Cinto em portava un "pepino" d'objectiu perquè pugues fer bones tomes de lluny, en fi, que sí, que va ser una gran dia. Per cert, carregar tota l'estona amb el "pepino" em va produir una sensació molt agradable, no sé qui em va dir, crec que en Xavier: Sembla que bressolis un bebè. Doncs sí, ja va ser això, més o menys... Aquí una foto meva, no habitual en les meves entrades, és només perquè coneixeu el meu "bebè".























6 comentaris:

Cinto soler ha dit...

Unes fotos collonudes no solsment la foto si no feta en el moment just per mi les millors i per golejada al principi fas el comentari que no te feia gaire gracia anar hi ja que no estaven en llibartat pero al menys se lliuren sobre tot els elefants de algun capsigrany com alguns que manden en aquest pais resumint unes fotos COLLONUDES !!!!

anna ha dit...

Anna , son boniiiiiisimes

Anna ha dit...

Gràcies mestre, sort del "pepino" i del meu pols!!! Joo.

Anna ha dit...

Merci preciosa. Muuuak!

Anna ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Josep Balius Planellas ha dit...

Precioses fotos Anna, el "cogombre" ajuda, pro si no es sap tirar es com si res, un gran safari. Una abraçada i endavant.