diumenge, 24 de gener de 2016

BANYOLES-RIERA D'ESCALES I ESPAI DE CAN GARRELL

Un dia descobrint nous paisatges, entorns naturals inigualables i edificacions originals sempre és un veritable plaer. Trobar-me un llac de Banyoles on la boira surava sota l'emergent sortida d'un sol groc i rogenc em va omplir d'una sensació de benestar i plenitud. L'entorn de la Riera d'Escales és impressionant i les formes que l'aigua ha deixat al seu pas per la llera, ara eixuta, són magnífiques i majestuoses. L'espai que ha creat en Garrell, edificacions de troncs altíssimes, divertits laberints, jardins on l'aigua llisca entre racons d'una creativitat i originalitat extraordinàries van ser la "cirereta" per fer d'un matí qualsevol, una experiència per no oblidar mai.  Gràcies a l'amic Ramon Roura pel seu blog:  http://gorguesgarrotxa.blogspot.com.es/, on generosament comparteix indrets dignes de descobrir. Gràcies en Cinto Soler i també al seu blog: http://cintosoler.blogspot.com.es/, per estar sempre disposat a guiar-nos i fer-nos passar una bona estona, gran persona i fotògraf, el meu amic, el meu mestre. 
El "puntet vermell" dos nivells més amunt de la caseta és "una servidora".

9 comentaris:

Cinto Soler ha dit...

Un dia genial i molt complert Anna es varen poder fer varies variatats de fotos de i amb vosltres els dies sempre estan asegurats per pesar ho de lo mes be una abraçada !!!

Anna ha dit...

És veritat!!!! Un dia genialíssim!

Anna ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Miquel Ribas ha dit...

Igual que he felicitat a Cinto Soler faig extensiva la felicitació a tu Anna. M'han agradat molt les imatges que heu aconseguit en aquesta riera de formes màgiques.
A veure si algun dia coincidim tots en una sortida de les que planeja Cinto que mai falla
Salutacions
Miquel

Anna ha dit...

Moltes gràcies Miquel. Serà un plaer coincidir un dia amb tu. Una abraçada.

Anna ha dit...

Moltes gràcies Miquel. Serà un plaer coincidir un dia amb tu. Una abraçada.

Anna ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anna ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Josep Balius Planellas ha dit...

Molt bon reportatge Anna, totes les fotos son bones, la dels remers amb la boira m'encanta, apa que no vos ho passeu be amb en Cinto i companyia saltant per entre-mig dels rocs de la riera. Una abraçada i endavant.