dilluns, 23 de maig del 2011

GORGUES DEL RIU BRUGENT - POZAS DEL RIO BRUGENT

GORG DEL MOLÍ DELS MURRIS

GORG DE STA. MARGARIDA

GORG DE LA PLANA

GORD D'EN DURÀN

Em deleixo per les gorgues, per la seva bellesa franca i sense pretensions que varia en forma i contingut depenent  de l’aigua que les omple, de la pluja benaurada,  generosa o minsa i desitjada.
A  escassament una hora i mitja en cotxe des de Pineda hi ha el riu Brugent, ric en gorgues al seu pas des de Sant Feliu de Pallerols a Les Planes d’Hostoles. Agrair a l’amic Ramón el seu magnífic blog i el seu treball inestimable en la divulgació de les gorgues de la Garrotxa, a partir del qual m’ha estat molt fàcil conèixer indrets de gran bellesa. 
                                                                                                                                                                                 
Me encantan las pozas, por su belleza franca y sin pretensiones que varía en forma y contenido dependiendo del agua que las llena, de la lluvia bienaventurada, generosa o escasa y deseada.
A escasamente una hora y media en coche desde Pineda está el río Brugent, rico en pozas a su paso desde Sant Feliu de Pallerols a Les Planes d'Hostoles. Agradecer al amigo Ramón su magnífico blog y su trabajo inestimable en la divulgación de las pozas de la Garrotxa, a partir del cual me ha sido muy fácil conocer lugares de gran belleza. 
http://gorguesgarrotxa.blogspot.com/

8 comentaris:

elrincondeanita ha dit...

Muy buenas imagenes Anna!! es increible todo lo que nos brinda Cataluña para visitar y fotografiar... me ha encantado esta entrada. Un saludo.

Anònim ha dit...

Espléndidas cascadas Anna, vaya pareje para el verano.
Hon queda ?

Anna ha dit...

Gorgues en La Garrotxa entre Sant Feliu de Pallarols y Les Planes d'Hostoles. Visita el blog
http://gorguesgarrotxa.blogspot.com/
vas a flipar, y además encontrarás indicaciones claras, precisas y sencillas de todas las que has visto en mi blog.
Muak!

Ramon Roura ha dit...

Hola Anna, veig que el Sol ja era una mica massa amunt, però amb tot, les fotos t'han sortit molt bé. És molt difícil equilibrar les llums en aquestes condicions. La composició que més m'agrada és la del gorg d'en Duran.

I el que veig és que hi baixa molta aigua !!! Això és bo. A veure si puc anar-hi un dia de ben matí, que és quan el Sol el tens darrera i, tot i tocar els saltants d'aigua, no els crema.
També t'haig de dir que ho he provat vàries vegades i que tampoc he aconseguit el resultat perfecte.

A veure les fotos de la resta. Potser ens veurem en alguna gorga.

Anna ha dit...

Anita, sin ninguna duda Catalunya es un paraíso con rincones maravillosos y únicos.
Beso.

Anna ha dit...

Ramón, és cert, el tema llums em porta de cap, però... què hi farem, el Sol, sortosament, surt i s'enlaira sense tenir en compte que hi ha uns quants bojos per la fotografia "penjats" per captar la millor instantània. Baixa força aigua, val la pena que t'espolssis la mandra i t'escapis un dia, ja m'ho explicaràs.
Penjo més fotos d'aquí a poc.
Petonàs al nas.

P.D. I tant que ens trobarem un dia!!

Xevi Vilardell ha dit...

La veritat és que si que Catalunya té racons que haig de descobrir i que són fantàstics! A veure si aquest estiu hi podem fer una excursió...

Josep Balius Planellas ha dit...

Hola Anna, buscant per google fotografies del gorg d'en Duran he descobert el teu fantastic blog del que m'he fet seguidor. Normalment segueixo a en Ramon Roura d'Olot que te molt bones fotografies de tota la Garrotxa i d'altres indrets, tambe jo soc aficcionat ala fotografia de tota la vida, pero no tinc gaire temps per poguer-me quedar devant d'un paisatge esperant que la llum sigui l'adecuada, normalment vaig acompanyat i els altres no tenen la paciencia d'esperar el moment, pero tambe he fet el meu humil blog de sortides per tot Catalunya i a on intento ensenyar els llocs on he estat i la manera d'anar-hi. De tota manera amb trec la barretina devant teu, tant les teves fotos com les teves paraules son maravelloses, una abraçada.