dijous, 9 de maig del 2013

COSTA BRAVA T'ESTIMO







Volia, en aquesta entrada,  fer un petit escrit poètic, un cop penjades les fotos m’he adonat que no calia perquè les imatges en si mateixes fan ombra a qualsevol vers o rima que jo pugui idear.
Els que tenim el privilegi de viure al costat de la costa, els que duem el salnitre barrejat amb la sang, de vegades se’ns oblida que tenim un museu de portes obertes on hi ha llenços penjats que no tenen preu ni estan a la venda, aquest museu valuós i preciós és la nostra Costa Brava, des de  Blanes  i fins la frontera amb França, a Portbou, tants racons per admirar, tants colors per assaborir, tants camins per descobrir.
El millor silenci és aquell que em parla quan em submergeixo dins el mar, l’escolto i a cops em respon quan, aguantant la respiració,  en el últim segon,  emergeixo del seu fons.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

De ben segur que la gabina també gaudeix d'aquests paisatges. Molt maca.

podi-.

Josep Balius Planellas ha dit...

Hola Anna, totes son maques però la de la gavina espectacular i difícil de captar, jo aquest diumenge passat, vaig anar a la platja del "Golfet", no se si la coneixes però per fer fotos es molt maca, a mi amb va encisar.

klintxifood ha dit...

Molt maques totes!
La penultima quina cala es?