dimecres, 29 de juliol del 2015

FONTALBA-NÚRIA










Feia molt temps que em venia de gust fer aquesta sortida, és el què té de bo “guardar-se” algun projecte, alguna  il·lusió, que qual s’acompleix s’assaboreix molt més la fita aconseguida, com un regal que es multiplica i ens omple doblement. És caminar per caminar, res més, per sentir  que estic viva a cada passa,  per saber-me immensament afortunada per tot el què m’envolta i saber-lo gaudir sense fer massa preguntes, tampoc cal...
M’enamora la terra, un tros de roc escarpat i feréstec, la plàcida vall que cura i clarifica, l’aigua, el silenci, sobre tot el silenci,  que sempre porta, si sabem escoltar, algun missatge.
Agrair la companyia de gent que m’estic trobant, encara, pel camí de la vida i que m’omple molt més que moltes amistats de fa tants anys, generosos, afables, sense esquerdes, que bé haver-vos trobat a tots,  amics d’ara i no d’abans.

6 comentaris:

Cinto soler ha dit...

Un Reportage de Nuria Precios la panoramica me nacanta ep i la del tunel ep i totes les demes una sortida fantastica un peto i fins molt aviat !!!

JaumeCor ha dit...

Com sempre Anna, fantàstiques!!! Aquest indret sempre m'ha tingut el cor robat... de ben petit... :-)

Ramon Roura ha dit...

Estic d'acord amb en Cinto, la panoràmica és molt maca. I Núria, sempre han estat el que en dic "els nostres" Pirineus, els que cauen més propers a casa, els que he trepitjat més vegades. I tot i aixó, per descomptat que cada sortida és una nova descoberta. Molt bon reportatge i bon estiu.

anna ha dit...

Molt maques Anna

Josep Balius Planellas ha dit...

Bon reportatge Anna, totes les fotos fantàstiques i la panoràmica de les roques de "Tot lo mon" es com si hi estiguessis al davant, tinc ganes de fer la caminadeta, crec que hi ha una hora i poc mes de anada, per el moment nomes he estat a Fontalba i es per tornar-hi. Una abraçada i endavant.
P.D.- Encara que sigui tard espero que passessis un bon dia per el teu sant.

Raymon ha dit...

Molt bones fotos Anna, són totes ben boniques, has fet una bona tria, mira que he trepitjat innombrables ocasions el lloc i sempre veus un enquadrament nou i amb el teu toc personal encara mes.

Mai és tard per conèixer gent meravellosa i que per sort la vida algun cop ens dóna aquestes alegries.