diumenge, 27 de novembre del 2011

RIUS DE SEDA - RIOS DE SEDA



Són rius, rius de seda configurats per milers, milions de gotes argentades que llisquen damunt d’un llençol de fulles daurades. Totes, les fulles jeuen allitades en els camins que abracen altíssim faigs nusos.

Son ríos, ríos de seda configurados por miles, millones de gotas plateadas que se deslizan sobre una sábana de hojas doradas. Todas las hojas yacen en los caminos que abrazan altísimas hayas desnudas.

9 comentaris:

Jordi Lluís Pi ha dit...

Hola Anna.

Excelent fotografia!! M'agrada molt la composició amb la sinuositat del curs d'aigua que s'entreveu a través dels arbres.
És la riera de Santa Fe?

Fins aviat

Una abraçada

seva ha dit...

¡¡¡WUouuu!!! que bonita yoma Ana, que tendran los rios dentro de un bosque otoñal que parece que te atrapan, un abrazo desde Reinosa.

Ramon Roura ha dit...

Hola Anna,

M'agrada la foto i el text que l'acompanya. Aquest any sí que sembla durar la tardor plujosa, no?

Per a nosaltres, això és un regla dels Déus, veritat?

elrincondeanita ha dit...

Excelente Anna!! me encanta, un efecto seda espectacular..
Un abrazo.

Anna ha dit...

Jordi, sí, és la riera de Santa Fe, està preciosa tot i que els faigs estaven en el seu millos moment fa tres setmanes ara l'aigua és la "reina" del paisatge.
Petó.

Anna ha dit...

Gràcias seva, ciertamente allí donde hay agua el entorno es una maravilla y con lo que nos ha llovido hay rincones increibles.
Un abrazo.

Anna ha dit...

Ramón, ja ho pots ben dir, hi ha racons del nostre país que són de postal, les rieres baixen plenes i la tardor, que sembla innacabable, dibuixa estampes veritablement precioses.
Petonàs de sucre.

Anna ha dit...

Gracias Anita, el agua es un espectáculo maravilloso y los colores de otoño acompañan.
Un beso fuerte.

Anònim ha dit...

Perfecta esa seda, enhorabuena de nuevo